Πραματέλια

Κατάστημα

Τρόποι πληρωμής

Πληρωμή μέσω Χρεωστικής ή Πιστωτικής Κάρτας:

Το σύστημα πληρωμών του ηλεκτρονικού καταστήματος pramatelia.gr είναι της συνεργαζόμενης τράπεζας Πειραιώς με την μεθόδο “Redirection” στο Πειραιώς Paycenter. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.pramatelia.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες Visa, Mastercard και Maestro. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από συστήματα online ασφαλείας της τράπεζας Πειραιώς. Ο πελάτης ολοκληρώνοντας τις αγορές του και εκκινώντας τη διαδικασία πληρωμής στο δικτυακό τόπο της επιχείρησης, μεταβαίνει αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών του Πειραιώς Paycenter όπου ενημερώνεται για τη σχετική χρέωση και πληκτρολογεί τα στοιχεία της κάρτας του. Η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από το Πειραιώς Paycenter, το οποίο ενημερώνει αυτόματα την επιχείρηση. Ο πελάτης έχει αυτόματα επιστρέψει στο δικτυακό τόπο της επιχείρησης από όπου και ενημερώνεται για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

           

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Καταβάλετε το κόστος της αγοράς από το ηλεκτρονικό κατάστημα στον συνεργάτη της εταιρίας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για αγορές μέχρι 100€ (με ΦΠΑ) διαφορετικά θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

• Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
• Χρέωση σε χρεωστική / πιστωτική κάρτα

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας απο το κατάστημα:

Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολή το «Παραλαβή από κατάστημα». Θα ενημερωθείτε γραπτώς για την ακριβή ώρα παραλαβής της παραγγελίας σας όταν είναι έτοιμη. Η παραλαβή γίνεται από τη Γυμνασιάρχου Δαυΐδ 26 και η πληρωμή γίνεται είτε με την χρήση κάρτας είτε με μετρητά κατά την παραλαβή της.

Πληρωμή μέσω Τραπεζικού Λογαριασμού:

Μπορείτε να προχωρήστε στην εξόφληση της παραγγελίας στην παρακάτω τράπεζα:

Δικαιούχος ΛογαριασμούΑριθμός λογαριασμούΌνομα ΤράπεζαςIBANBIC / Swift

μετά την κατάθεση του ποσού αποστείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο info@pramatelia.gr, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας.

Δωρεάν Αποστολή:

Για αγορές άνω των 50€ σε όλη την Ελλάδα και για παραδόσεις παραγγελιών εντός της πόλης της Μυτιλήνης (με Τ.Κ. 81131, 81132) δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

Εγγραφή

Please select all the ways you would like to hear from us

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε αυτόν τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στον λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στο πολιτική απορρήτου.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.